Sporthotel - Dachstein West Sporthotel - Dachstein West

Guestbook

Olaf Schneemann

2017.03.29. 11:39

Super Hotel. Das Personal ist sehr freundlich und motiviert. Das Essen ist einfach nur lecker. Die Zimmer sind sauber. Insgesamt ist das Hotel sehr zu empfehlen.

Reiner Morgenthaler

2017.03.28. 17:40

Sehr gutes Hotel! Sehr freundliches Personal;gute Küche und saubere Zimmer.

Sehr zu empfehlen.

Kotsmárné Szabad Éva

2015.07.23. 19:35

Immáron harmadik alkalommal töltöttük ebben a családias szállodában a szabadságunkat.Nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük kedvességüket,segítőkészségüket!Még idén karácsonykor is ide szeretnénk eljönni.Mindenkinek jó szívvel ajánlom!!!

Tassilo

2015.07.19. 13:32

Dieses Hotel ist soweit in Ordnung, vor allem das Essen ist, da ungarische Küche, recht gut. Allerdings ist das komplette Personal (1 Ausnahme, die Kellnerin Ursula, aus Ungarn und die Gäste zu 90 % auch ...

So lässt sich ein ALpenhotel günstig betreiben.

Éva és családja

2015.07.12. 22:26

Felemás érzelmekkel tudunk a szállodáról nyilatkozni.A magyar személyzet előtt le a kalappal! Várakozáson felüli kedvesség és figyelmesség! A szoba tiszta, kellemes, bár tágasnak nem nevezhető. + 10 euró/éj áron foglaltunk superior szobát, amit az előzetes tájékoztatás alapján tágasnak neveztek. Nem mertük megkérdezni, hogy mi a nem tágas...Ami viszont igazán felháboriitó volt, hogy félpanziós ellátásunk nem tartalmazta az italok árát. A vacsoránál még egy korty vizet sem hoznak. Több mint egy hetet töltöttünk itt, iigy ez alaposan megdobta a költségvetésünket. Történt mindez annak ellenére, hogy az előzetes telefonos egyeztetés során direkt rákérdeztünk, hogy az alapár + szuperior felár + IFA költségelemeken kiivül kell-e számiitanunk bármilyen más tételre. Határozottan álliitották, hogy nem, semmilyen más költség nincsen...

Kotsmárné Szabad Éva

2014.12.29. 09:41

Csodálatos 3 napot töltöttünk ebben a hotelben,immáron második alkalommal.A szoba tiszta,az ellátás kitűnő,a személyzet kifogástalan,egyszerűen szuper minden!Nehéz szívvel hagytuk el ezt a számunkra "Nyugalom szigetét".Nagyon köszönünk mindent!Már most tervezzük a jövő évi nyaralásunkat,természetesen IDE!!!

Péter és családja

2014.08.09. 15:27

Csodálatos 5 napot töltöttünk Önöknél. A hotelben mindenki nagyon kedves és segítőkészt! Az ételek bőségesek és nagyon ízletesek voltak. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk! Köszönjük és még biztosan visszatérünk :)

Vicuska

2014.07.23. 19:58

6 napot töltöttünk el ebben a családias hotelben,Az ellátás és a vendéglátás kitűnő volt.A szoba tiszta,kényelmes.Az ételek finomak,változatosak voltak.A grill-est is remek volt!A szálloda dolgozói tőlünk 10 pontból 10-et kaptak!Az sem volt utolsó szempont,hogy mindenki magyarul beszélt !A táj mesés!!!Nehéz volt elhagynunk ezt a nyugalmat árasztó vidéket.Ide még visszatérünk!!!

Czesław Lipina

2014.03.24. 14:48

Byliśmy po raz pierwszy w tym hotelu i rejonie narciarskim w styczniu 2013 r i tak się nam strasznie spodobało ze postanowiliśmy powtórzyć w marcu b.r 2014 było super jak zwykle Hotel czysty , wygodny . kameralna atmosfera jedzenie bardzo dobre i obsługa bez zastrzeżeń blisko do wyciągów i centrum my jesteśmy bardzo zadowoleni dziękujemy i pozdrawiamy na pewno powtórzymy jeszcze nie raz Irena i Czesław Lipina

Jungbauer József

2014.02.28. 19:07

Február 21-26 között töltöttünk 5 csodálatos napot a szállodában. A személyzet segítőkész, kedves és figyelmes. Magyarul tudtunk elintézni mindent. A konyha nagyon finom, választékos és egészséges (zöldség, gyümölcs, olivaolaj használat...). A sífutási lehetőséget is sikerült kihasználnunk a személyzet közreműködésével. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mi visszamegyünk.